Banana And Oatmeal Cookies

Today I brought you one of my favorite cookie recipes. I made these cookies with two of my best friends and it was really fun, because there is nothing better than cooking with people that make you laugh, and the result was delicious. Our goal was to make the low-fat cookies from SkinnyTaste, but we ended up playing with the recipe and making our own version of the cookies, so here I leave the version we created:

Ingredients

  • 1 cup of flour
  • 2 cups ground oats
  • 1 cup of sugar
  • 1 tsp salt
  • 2 eggs
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 3 tsp cinnamon
  • 1 tsp vanilla
  • 2 ½ tsp butter at room temperature
  • 1 packet of granola
  • 1 banana
  • Raisins to taste

Preparation

  1. Preheat the oven to a temperature of 350o C
  2. In a bowl, put all dry ingredients: flour, cinnamon, baking powder, salt, and oats. Mix everything well.
  3. In another bowl put the butter, vanilla, and sugar, add the eggs and the pureed banana.
  4. Mix well the ingredients of both bowls together, until there are no streaks of flour, place the package of granola and mix well.
  5. Place tablespoons of the mixture on the baking sheet (you can place baking paper). Bake for 10-12 minutes or until the cookies turn brown around the edges.
  6. Let cool for 3-4 minutes.
  7. Eat !! And store the other in an airtight container (if they remain, these cookies are addictive hahaha)

I hope you have enjoyed this cookie recipe and share it with your friends and family. If you dare to do it, you will not regret it, I promise you.

Asset 3

Hoy les traje una de mis recetas de galletas favoritas. Hice estas galletas con dos de mis mejores amigas y fue muy divertido, pues no hay nada mejor que cocinar con personas que te hagan reír, y el resultado fue delicioso. Nuestro objetivo era hacer las galletas bajas en grasa de SkinnyTaste, pero terminamos jugando con la receta y haciendo nuestra propia versión de las galletas, y pues aquí les dejo la versión creada por mis amigas y yo:

Ingredientes

  • 1 taza de harina
  • 2 tazas de avena molida
  • 1 taza de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 huevos
  • 1 ½ cucharaditas de polvo de hornear
  • 3 cucharaditas de canela
  • 1 cucharadita de vainilla
  • 2 ½ cucharaditas de mantequilla a temperatura ambiente
  • 1 paquete de granola
  • 1 banana
  • Pasas al gusto

Preparación

  1. Precalentar el horno a una temperatura de 350o C
  2. En un tazón poner todos los ingredientes secos: la harina, canela, polvo de hornear, sal y avena. Mezclar todo bien.
  3. En otro tazón colocar la mantequilla, vainilla y el azúcar, agregarle los huevos y el puré de banana.
  4. Mezclar bien los ingredientes de ambos tazones juntos, hasta que no queden grumos de harinas, colocar el paquete de granola y mezclar bien.
  5. Colocar cucharadas de la mezcla sobre la bandeja para hornear (puedes colocarle papel para hornear). Hornear por 10-12 minutos o hasta que las galletas se vuelvan marrones en los bordes.
  6. Dejar enfriar por 3-4 minutos.
  7. Comer!! Y almacenar en un recipiente hermético las demás (si quedan, estas galletas dan seguidilla jajaja).

Espero que les haya gustado esta receta de galletas y la compartan con sus amigos y familiares. Si se atreven a hacerlas, no se arrepentirán, se los prometo.

Diseño sin título

Your potential is endless.Go do what you were create to do.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s